PROJEKAT URADI SAMA: Homemade Lip Scrub



 Srpski      English


Ćao svima 💜

Nadam se da ste svi dobro i da ste spremni za dolazak 2021. Ova godina je po mnogo čemu bila drugačija od prethodnih, nadajmo se da će naredna doneti više sreće, osmeha i pozitivne energije. U to ime, ovu 2020. želim da zaokružim jednim DIY postom. Došli su nam zimski dani, stoga treba da brinemo o našoj koži, kosi i usnama da budu negovane i hidrirane. Na internetu sam pronašla jedan odličan recept za homemade scrub za usne, pa sam odlučila da ga podelim sa vama. Značiće vam sigurna sam 😇


Šta vam je sve potrebno za ovaj homemade scrub, pogledajte na slici ispod. 

Prvi od sastojaka je beli šećer koji pomaže da se ukloni mrtvi sloj ćelija sa usana, kokosovo ulje je dobro kako za negu kose i kože, tako i usana, pomaže da usne ostanu negovane, takođe je u ovoj kombinaciji dobar antioksidant. Med takođe pomaže da usne ostanu hidrirane, deluje kao blagi piling i sadrži antioksidante. Cimet je jedan od čestih sastojaka u proizvodima za negu lepote, povećava protok krvi u usnama i to je ono što usnama daje puniji izgled i volumen.


Nakon što pomešate sva četiri sastojka tako da smesa bude homogena, sipajte u malu plastičnu kutijicu i potom stavite u frižider nekih 30min da se stegne. Nakon toga možete da ga koristite.

Nadam se da vam se ovaj jednostavan recept za negu usana dopada i da ćete ga i sami probati. Ovaj homemade lip scrub može biti i idealan poklončić nekom vama dragom za novogodišnje praznike, u tom slučaju plastične kutijice možete da personalizujete i ukrasite kao na slici iznad.

Želim vam srećne predstojeće praznike! 🎄 🎁
Brinite o sebi i o svojim bližnjima! 

Do narednog posta u 2021. 💗

xoxo Andrijana









Comments

budite dovoljno hrabri da život živite kreativno